Gyakran ismételt kérdések

Kik vehetnek részt a nyereményjátékban?
A dedikált labdákért és az egyéb ajándékokért folyó játékban minden magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező 14. életévét betöltött magyar állampolgár részt vehet. A játék feltétele legalább egy fotó feltöltése, amelyen a játékban részt vevő személy a felajánlott vízzel szerepel.
A páros brazíliai utazásért való játékban minden magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező 18. életévét betöltött magyar állampolgár részt vehet. A fődíjért azok játszhatnak, akik kilátogatnak maximum 2dl vízzel az országos roadshow egyik állomására.

Milyen egyéb ajándékokat lehet nyerni?
10 darab E.ON ajándékcsomagot sorsolunk ki, melyek többek között tartalmaznak pólót,  hátizsákot és kulcstartót.

Mi a feltétele a nyereményjátékon való részvételnek?
Ahhoz, hogy részt vehess a nyereménysorsoláson, regisztrálnod kell, ezt követően pedig fel kell töltened legalább egy (maximum 5) képet, amelyen az általad felajánlott vízzel szerepelsz.

Hogyan nyerhetem meg a főnyereményt?
A főnyeremény megnyerésére akkor nyílik lehetőséged, ha ellátogatsz a roadshow egyik állomására, és ott leadod az általad hozott vizet.

Vízgyűjtő roadshow helyszínek és időpontok:

2016.07.12 (kedd), Budapest- Allee bevásárlóközpont
2016.07.13 (szerda), Győr- Győr Pláza
2016.07.14 (csütörtök), Eger- Dobó tér
2016.07.15 (péntek), Miskolc- Városháza tér
2016.07.16 (szombat), Debrecen- Kossuth tér
2016.07.17 (vasárnap), Balatonfüred- VinCE Balaton, Tagore sétány
2016.07.18 (hétfő), Székesfehérvár- Palotai Kapu tér
2016.07.19 (kedd), Szolnok- Szandai rét (Auchan parkoló/bejárat)
2016.07.20 (szerda), Kecskemét- Kossuth Lajos tér
2016.07.21 (csütörtök), Szeged- Dugonics tér
2016.07.22 (péntek), Pécs- Bajcsy-Zsilinszki Nagy Lajos király sarok

Mit lehet tudni a játék főnyereményéről, a 2 személyes brazíliai utazásról?
A játék főnyereménye egy két személyes brazíliai utazás.
Az utazás időtartama 2016.augusztus 16- 2016. augusztus 22. A charter repülőjárat Budapestről indul, majd Brazíliába érkezik, a visszaút ugyanezen az útvonalon történik. A szállást egy megbízható színvonalú 3+ *-os szállodában biztosítjuk.
Amit biztosítunk:

  • repülőjegy charteren, turista osztályon  feladható poggyásszal,
  • 6 éjszaka szállás kétágyas elhelyezéssel az adott szobatípusban reggelivel
  • repülőtéri transzferek Tensi asszisztenciával
  • Tensi asszisztencia
  • Tensi ajándékcsomag.
  • illeték

Amiről a nyertesnek kell gondoskodnia:

  • közlekedési költség
  • útlemondási biztosítás
  • baleset,- betegség,- poggyász biztosítás

A nyertessel a részletek a későbbiekben pontosításra kerülnek.

Hogy nyerhetek dedikált labdát vagy ajándékcsomagot?
A dedikált labdák és ajándékcsomagok megnyeréséhez nem kell feltétlenül kilátogatnod a roadshow helyszínek egyikére. Elég, ha feltöltesz weboldalunkra egy fotót magadról, amin az általad felajánlott vízzel szerepelsz.

Hogyan értesítenek a nyereményről?
A sorsolást követően a nyertesek névsorát haladéktalanul közzétesszük a www.eon.hu/egycsepphazaipalya oldalon, valamint a regisztrációkor megadott e-mail címre is küldünk egy üzenetet. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes pályázatot beküldő játékos neve jelenik meg. A nyertes köteles az értesítést legfeljebb három naptári napon belül visszaigazolni e-mail üzenetben. Amennyiben a nyertes az értesítésre a határidőn belül nem reagál, úgy a nyereményre a továbbiakban nem jogosult, valamint jogosultak vagyunk tartaléknyertest kijelölni, és a részére átadni a nyereményt.

Hogyan juthatok hozzá a nyereményhez?
A játék fődíját a nyertes játékossal előre egyeztetett időpontban adjuk át a 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8. szám alatti székhelyen, ha ez valamilyen oknál fogva nem lehetséges, postai úton juttatjuk el.
A dedikált labdákat és ajándékcsomagokat futárszolgálattal vagy postai úton juttatjuk el a nyertesek részére a játékos által az értesítés visszaigazolásakor megadott magyarországi címre.

Feltöltöttem egy képet, de nem jelenik meg a weboldalon. Miért?
Semmi ok a pánikra! Moderátorunknak először el kell fogadnia a feltöltött képet. Ennek az az oka, hogy nem szeretnénk, ha nem odaillő tartalmak is felkerülnének az oldalra. Amint az elfogadás megtörténik, máris meg fog jelenni a képed. A sikeres feltöltésről e-mailben értesítünk.

Maximum hány képet lehet feltölteni?
Maximum 5 darab képet tölthetsz fel, ám a feltöltött képek száma nem befolyásolja nyerési esélyeidet.

Mi történik az összegyűjtött vízzel?
A segítségetekkel összegyűjtött vizet egy speciális berendezéssel megtisztítjuk, majd a Péter Vladimir Munkácsy Mihály-díjas magyar ötvös- és szobrászművész által tervezett amulettekbe töltjük. Ezeket még a brazíliai kiutazásuk előtt átadjuk a női és férfi vízilabda válogatott tagjainak, hogy idegenben is velük lehessen Egy Csepp Hazai Pálya.

Miben vihetek vizet a roadshowra?
Gyakorlatilag bármiben hozhatsz vizet, hiszen a helyszínen beletöltjük egy nagy tartályba. Ám az fontos, hogy 2dl/fő mennyiségnél többet nem áll módunkban befogadni.

Vásárolhatok amuletteket saját részre?
Amuletteket sajnos csak nagyon korlátozott számban áll módunkban készíteni. Így csak és kizárólag a válogatott tagjai juthatnak hozzájuk.

További információért küldj üzenetet az eon@facebook.com -ra!